Torsö språkbyrå arbetar med översättningar från svenska till tyska och andra språk. Genom medlemskap i Sveriges Facköversättarförening (SFÖ) har jag möjlighet att ta hjälp av duktiga kollegor, så att jag även kan erbjuda helhetslösningar med flera andra språk.

Som översättare vänder jag mig först och främst mot besöksnäringen. Tack vare 20 års erfarenhet av näringen både i Schweiz och i Sverige är jag van att sälja in olika resmål och kan därför formulera mig på ett säljande sätt som lockar besökare. Oftast kan jag, om det behövs, leverera med kort varsel. Även mindre uppdrag är välkomna. Jag är administratör i Basetool och översätter direkt i verktyget. Det sparar tid åt kunden, som istället kan läggas på verksamheten. Eftersom jag är utbildad i Citybreak har jag möjlighet att erbjuda mina tjänster även där.

Att kvalitetsöversätta din hemsida eller annat informationsmaterial är en engångsinvestering som betalar sig många gånger om. Genom att berätta om din verksamhet på andra språk ger du inte bara utmärkt service, utan du välkomnar gästen eller kunden innan den ens har kommit eller beställt någonting. Det kallar jag ett gott värdskap!

Hör av dig till mig så återkommer jag med ett kostnadsförslag!