Nu har du och ditt företag eller din organisation möjlighet att boka ett grundpaket som kommer att tydliggöra och stärka ert värdskap och ge er både inspiration, konkreta verktyg, motivation och glädje - oavsett bransch ni är verksamma i!

Skapa värdskap med mig! – Grundpaketet

  • Ett första möte med samtal om verksamheten, förutsättningar, behov och möjligheter. (+/- 2 timmar, digitalt eller fysiskt)
  • En inspirationsföreläsning för personalen. (1 timme, digitalt eller fysiskt)
  • Individuell coachning för olika avdelningar i verksamheten. (6 timmar, digitalt eller fysiskt, fler timmar kan läggas till)
  • En individuellt skapat värdskapsstrategi, med konkreta verktyg som kommer att stärka värdskapet i en verksamhet och skapa motivation och glädje hos personalen. Strategin levereras digitalt (för delning bland personalen) och i form av en fysisk pärm – båda delar ska kunna användas som levande dokument och verktygslåda inför det framtida värdskapsarbetet.
  • En utbildning om värdskapsstrategin och alla hands-on-verktyg som finns i den. (+/- 2 timmar, digitalt eller fysiskt)
  • Uppföljningsmöte efter 3 månader eller enligt överenskommelse. (+/- 2 timmar, digitalt eller fysiskt)

Preliminär prisbild för grundpaketet:

27 000 kr + 25% moms

(Eventuella resekostnader kan tillkomma.)

Ett Skapa värdskap med mig!-paket går att anpassa både när det gäller t ex föreläsningens längd och innehåll, utbildningens längd och upplägg eller antal timmar med individuell coachning. 

Kanske vill du enbart skapa värdskap med mig i form av ett samtal med ledningen, eller rakt av beställa en Skapa värdskap med mig-föreläsning för hela härliga personalstyrkan?

 

Kontakta mig – så pratar vi och jag skapar ett Skapa värdskap med mig-paket som passar just era behov och önskemål!

 

amanda@torsosprakbyra.se

070 206 38 72