Amanda Hessle har av många turistorganisationer och företag inom besöksnäringen anlitats som kursledare, utbildare och föreläsare inom Värdskap och Guidning. Att prata om erfarenheter från guideuppdrag i olika delar av Skandinavien, om arbetet med gäster från olika kulturer samt rena yrkeskunskaper är bland det bästa jag vet. Läs mer här och hör av dig till dig till mig så berättar jag mer!

Torsö språkbyrås kurskoncept ”Lätt att vara tysk gäst” har genomförts i olika västsvenska områden, i syfte att öka värdskap gentemot tyskspråkiga gäster. Under kursen lär sig deltagare inte bara en del användbara fraser på tyska, utan tar även del av fakta kring bland annat kulturella skillnader, sociala koder i tyskspråkiga länder och hur den tyska marknaden fungerar.

Värdskap är någonting jag brinner för, och någonting som tydligt känns i allting jag gör.
VÄRDSKAP
Under mina kurser delar jag gärna med mig av mina erfarenheter från 25 år inom besöksnäringen. På ett personligt och engagerat sätt jobbar jag med begreppet Värdskap och förmedlar vikten av ett gott värdskap på ett besöksmål.
GUIDEYRKET 
Som certifierad guidevaliderare/yrkesbedömare och min mångåriga erfarenhet från mitt arbete som auktoriserad guide berättar jag om yrkets enorma betydelse för ett besöksmål, om olika guidetekniker och viktiga saker att tänka på när man möter och tar hand om en grupp/en gäst.
VEM ÄR GÄSTEN?
Kulturella skillnader, sociala koder och hur hanterar jag olika personligheter för att skapa en bra gruppdynamik? 
SOCIALA MEDIER
Hur skapar man inspirerande innehåll? Hur bygger man relationer med framtida kunder, samt fördjupar relationer med befintliga kunder? Och hur kan man genom egna inlägg stärka ett helt besöksmål? Låt mig inspirera dig! 

Hör av dig med dina funderingar eller frågor! Jag diskuterar gärna olika upplägg, som självklart anpassas efter just dina behov och önskemål!

PS: Självklart erbjuder jag föreläsningar och utbildningar även DIGITALT! DS.