Mer info
 • sv
 • en
 • de
 • Torsö Språkbyrå

  Välkommen!

  Läs mer
 • Torsö språkbyrå

  Kontakta mig vid behov av språkbroar!

"Professionellt bemötande och leverans med hög kvalitet är värdefullt. Därför räknar vi med Torsö språkbyrå.”

Johanna MacTaggart, Biosfärkontoret Mariestad

Torsö språkbyrås olika verksamheter

Översättning

Torsö språkbyrå arbetar med översättningar från svenska till tyska och andra språk. Genom medlemskap i Sveriges Facköversättarförening (SFÖ) och ett stor kontaktnät har jag möjlighet att ta hjälp av duktiga kollegor, så att jag även kan erbjuda helhetslösningar med flera andra språk. Hör av dig - jag berättar gärna mer!

Guidning och reseledning

Som auktoriserad Göteborgsguide berättar jag om Göteborgs spännande historia, om hur det är att leva i Göteborg idag samt visar även mina alldeles egna smultronställen. Vi åker runt med buss eller båt, eller också går vi en stadsvandring! Jag guidar även i Skaraborg, mellan Vänern och Vättern, längs med Göta kanal samt erbjuder reseledning i hela Västsverige, Östergötland och andra delar i centrala och södra Sverige. Hör av dig, så skräddarsyr jag en upplevelse som passar just för dig och din grupp!

Göta kanal

Torsö språkbyrå är medlem i Företagarnätververket Officiell Partner Göta kanal och erbjuder nu vandrings- och cykelguidningar längs med Göta kanal. Göta kanal ger fantastiska upplevelser under alla delar av året. En vandring längs med en snötäckt Göta kanal en solig vinterdag, eller känna höstvindar medans man cyklar mellan slussarna... hör av dig - jag berättar gärna mer om vad Göta kanal har att erbjuda!
"Jag uppskattar Amandas noggrannhet i såväl det förberedande arbetet som uppföljningen samt inte minst hennes goda förmåga att leda utbildningar och fånga upp aktuella frågor och funderingar från deltagarna!”

Klara Börjesson Ahlqvist, Turistchef Falköpings kommun

Kurskoncept "Lätt att vara tysk gäst"

Torsö språkbyrås kurskoncept ”Lätt att vara tysk gäst” har genomförts i olika västsvenska områden, i syfte att öka värdskap gentemot tyskspråkiga gäster. Under kursen lär sig deltagare inte bara en del användbara fraser på tyska, utan tar även del av fakta kring bland annat kulturella skillnader, sociala koder i tyskspråkiga länder och hur den tyska marknaden fungerar.

"Amandas styrka i våra samarbeten är att hon inte bara jobbar noggrant och levererar snabbt, hon har dessutom lokalkännedom och erfarenheter från turism sedan tidigare. Torsö Språkbyrå har hjälpt oss översätta texter till såväl broschyrer som webbsidor."

Lotta Samuelsson, Turistchef Mariestad

Basetool företagsutbildningar

Behöver du som företagare utbildning i Basetool för att bli bättre på att marknadsföra din verksamhet på nätet. Eller vill du som jobbar i en turistorganisation kunna erbjuda utbildning i Basetool för företagen på din destination. Då kontaktar du Torsö språkbyrå som erbjuder utbildningstjänster för företag. För att lyckas fånga upp besökarna i det enorma informationsflöde vi har idag, ställs höga krav på budskapets innehåll och attraktionsförmåga, vilket inte minst gäller på webben. Genom att gå en Basetoolutbildning, skräddarsydd för företagare, lär man sig använda Basetool på bästa sätt och skapa attraktiva och innehållsrika presentations-
sidor som exponeras på bland annat vastsverige.com och lokala destinationswebbplatser.
Hör av dig för ett förslag på upplägg och kostnader.